Congres | Duurzaam in je werk

In Rotterdam heeft op 2 februari het 2e congres plaatsgevonden in de Van Nelle Ontwerpfabriek.

Binnen organisaties is duurzame inzetbaarheid onmisbaar geworden. Erg actief op dit thema zijn uiteraard de initiatiefnemers.  Zij hebben organisaties uitgenodigd voor het event ‘Duurzaam in je werk , om op een creatieve en inspirerende manier, de stap naar realisatie te zetten.
Herman Wijfels, Hoogleraar Duurzaamheid en Maatsdchappelijke verandering legt uit in deze video.

Ik ben uitgenodigd door de organisatie van dit event om als gastspreker te fungeren. Ik deel ik mijn eigen ervaringen met duurzame veranderingen en geef een prikkelende visie op de rol van leiders en volgers in organisaties. Aansprekende resultaten kunnen worden gerealiseerd oor bewust te leren kijken naar de samenhang in organisaties op de niveau’s, IK (individueel), WIJ(Team) en HET (Doelstellingen). In de volgende video zitten twee voorbeelden van teamwerk uit het dierenrijk die ik zal gebruiken.

Mijn presentatie vind u Hier .