Profielschets

Talent

Catalysator, Innovator en Crealist, zo typeer ik mijzelf graag. Zowel in mijn werk als privé ben ik vaak degene die processen en projecten (opnieuw) op gang brengt door mensen, ideeën en/of organisaties met elkaar te verbinden, op elkaar te betrekken en zo toegevoegde waarde te creëren voor betrokkenen. Niet vrijblijvend, maar om tot een gemeenschappelijk doel te komen. Niet voor niets heb ik mijn eigen unieke talent Lampenist genoemd, een uitleg daarover vindt u hier. Mijn talent werkt het best in situaties waar eigenaarschap van werk en projecten opnieuw gedefinieerd en belegd moet worden. Ik word dan ook graag gebeld door mensen die in hun organisatie tot een duurzame verandering willen komen, opnieuw willen leren samenwerken én mooie projecten willen realiseren.

Professional

Als professional ben ik een ervaren interim-, project- & programmamanager, consultant en trainer op het gebied van innovatie van de bedrijfsvoering & dienstverlening. Ik richt mij met name op leider- en vakmanschap & organisatieontwikkeling en het (projectmatig) implementeren van innovatief werken. Daarin zorg ik graag voor het resultaat, de praktische uitvoerbaarheid van het project en draagvlak daarvoor binnen en buiten het team. Mijn kracht ligt in het inspireren van mensen met mijn visie en ideeën.

Manager

Als manager van processen en projecten zie ik mijzelf als een coach met aandacht en respect voor mensen, maar ook als teambuilder met aandacht voor de verschillende rollen in een team. Ik houd daarbij van duidelijke doelstellingen, waarop ik anderen mag én anderen mij mogen aanspreken.

Coach

Mensen zijn mij lief. Ik help anderen graag door samen anders naar eigen prestaties te kijken, om zo het rendement te vergroten. Zakelijk rendement, maar coaching werkt overal door. Op zoek naar levenskunst dus.

Presentaties

Ook verzorg ik regelmatig workshops, lezingen, colleges en trainingen op het gebied van organisatie, innovatie, kennis- en informatie(management) en de rol van professionals daarbij. Regelmatig word ik gevraagd om als dagvoorzitter op congressen en seminars te fungeren, waarbij ik altijd zoek naar de dialoog tussen sprekers en publiek.