Leiderschap met CreateMoreImpact

Innoveren doe je samen. CreateMoreImpact verzamelt daarom ideeën uit alle hoeken van Nederland om elkaar te inspireren. CreateMoreImpact is een online conferentie waar 60 sprekers, 60 seconden spreken over Het Nieuwe Werken en Web 2.0. 6 dagen lang gaan we het over 6 themas hebben, namelijk: Slimmer werken, kennis delen, klantparticipatie, open innovatie, creativiteit en leiderschap.

Vandaag publiceren we het thema Leiderschap. Nieuw leiderschap is niet verschuilen achter procedures of processen maar verantwoordelijkheid nemen. Voor het thema Leiderschap hebben wij tien sprekers gevraagd om in 60 seconden hun visie delen en je tips te geven.

Hieronder de 10 minuten video met alle 10 sprekers die 60 seconden spreken.

Kom jij ook in actie? Geef ook in 60 seconden jouw visie op en ervaring met één van de thema’s. CreateMoreImpact lanceert socialshowcase.nl, een site voor het delen van case studies over Het Nieuwe Werken en Web 2.0. Ook voor de case studies vragen jou om mee te helpen meer impact te maken. Zend jouw case studie (of andere case studies die je vindt) in via socialshowcase.nl.

CreateMoreImpact publiceert komende dagen ook de andere thema’s. Geïnspireerd om meer te zien? Bekijk ook de 50 andere sprekers op createmoreimpact.com.

Hoe gaat CreateMoreImpact verder? Volgend jaar organiseren we nieuwe edities van CreateMoreImpact, waarin we voor een specifieke branche of specifiek onderwerp weer 60 sprekers uitnodigen om 60 seconden te vertellen. Meld je aan als je mee wilt helpen aan volgende edities van CreateMoreImpact!

Bart van der Meij Advies werkt als partner mee aan deze editie van CreateMoreImpact. Deze post verschijnt ook op HetNieuweWerkenBlog.

Reageer op dit artikel