Summercourse KennisKwadraat

Op 26 en 27 augustus 2010 heeft KennisKwadraat een b(r)roeiende tweedaagse summercourse gepland in Veenhuizen, met daarin de highlights van eerdere masterclasses. KennisKwadraat is een initiatief dat ik samen met Jan Willem Wolff ben gestart om professionals momenten van inspiratie te geven.

Gedurende de twee dagen krijgt u in deze speciale Summercourse een beeld van Authentiek Werken en Managen en de wijze waarop u dat meer kunt doen. De Summercourse bevat verschillende over uiteenlopende onderwerpen als:

– Inspireren
– Strategieontwikkeling
– Communiceren
– Kennismanagement
– Binden en Boeien

Zoals u van KennisKwadraat mag verwachten bevat het programma een combinatie van inspiratie en veldwerk. De interactieve presentaties bevatten oefeningen. Gedurende de twee dagen krijgt u een beeld van Authentiek Werken en Managen en de wijze waarop u dat kunt toepassen in uw eigen omgeving. In deze brochure treft u het uitgebreide programma aan.

Meer informatie?
Mocht u meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact op met Jan Willem Wolff (06 15095122) of met mij (06 50826060). Wij sturen u graag onze uitgebreide digitale programmabrochure toe! U kunt deze ook zelf hier downloaden.

Reageer op dit artikel