Tuys, alles in orde!

Vandaag start Tuys, een organisatie die zich tot doel stelt mensen duurzaam te ontzorgen.

In de omgeving om ons heen heet dat een zorgorganisatie, thuiszorg, service- en gemakdiensten of iets anders. In ieder geval zijn het meestal namen die erop wijzen dat er vóór u wordt gezorgd of dat u verzorgd wordt. In ieder geval wordt u meestal het eigenaarschap uit handen genomen. Zo wordt zorg vaak een zorg.

Anita, Marion & Carla hebben beter begrepen wat u wilt. U wilt graag dat u geen zorgen heeft. Dat wilt u niet in de hectische tijd rond uw dertigste en veertigste, maar dat wilt u ook niet als u langzaam aan ouder wordt. Zij zorgen daarvoor. Zij zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk uw leven kunt blijven leiden zoals u dat wilt. Een aanbod dat u niet kúnt weigeren.

Stentor Tuys

Pulsar Partners is er trots op samen met deze drie voormalige zorgmanagers het initiatief te hebben mogen nemen om anders naar de wereld te gaan kijken. Om bij te hebben mogen dragen aan het proces van inspiratie naar realisatie. Samen met verschillende professionals uit het netwerk hebben we gewerkt aan een concept dat vernieuwend is in de samenleving. Omdat Anita, Marion & Carla anders durven kijken, omdat ze het verschil willen maken. Niet alleen omdat ze begrijpen hoe hun vak werkt, niet omdat ze een boterham in een veranderende omgeving willen verdienen, maar omdat ze oprecht geïnteresseerd zijn in duurzame oplossingen voor hun klanten.

Tuys gelooft in een samenleving waar iedereen kan leven zoals hij of zij dat kiest, waarin mensen worden geholpen om hun leven zo in te (blijven) richten als zij dat willen. De visie van Tuys is gericht op persoonlijke assistentie, aanbod van lokale aanbieders, gericht op samenwerking tussen alle partijen. Zodat thuis alles in orde is.

Dat dit aanspreekt werd al snel duidelijk. Ondernemers uit de regio, consultants en zelfstandige professionals, iedereen wilde en wil een steentje bijdragen aan het succes van Tuys. Ook de eerste klanten werden snel gevonden. Zowel in de persoonlijke dienstverlening als in het ontwikkelen van nieuwe concepten, draagt Tuys graag haar steentje bij.

Zo zal Tuys zich als onmisbare professionele schakel in een groot netwerk van kennis, klanten & aanbieders zich steeds meer ontwikkelen tot de partij in uw regio die zorgt dat alles op rolletjes loopt. Een zorg minder dus.

Pulsar Partners feliciteert Anita, Marion & Carla met hun gedurfde stap in een onzekere markt. Dames, met jullie kennis en ervaring, maar vooral met jullie coöperatieve visie en de passie voor jullie vak, wordt Tuys een groot succes!

Lees HIER de speech van Bart bij de opening van Tuys.
 

Het bericht Tuys, alles in orde! verscheen eerst op Pulsar Partners.

Reageer op dit artikel