Een nieuwe site!

Welkom op mijn nieuwe site! Een lang gekoesterde wens om mijn webactiviteiten, zoals blog en Twitter, op één duidelijk herkenbare plek samen te laten komen, gaat hiermee in vervulling. Met dank aan Walter Vos, die mij adviseerde, de site samenstelde en al het werk gedaan heeft. Fijn!

Kijk eens rond, geef commentaar of laat gewoon iets horen. Alles mag.

Hartelijks, Bart

3 Reacties Blijf op de hoogte van reacties via RSS

 1. Anne_Marie_IJ op 02-11-2009

  Prettig, fraaie vormgeving, duidelijk, snel, functioneel en gebruikersvriendelijk!

 2. Kim Spinder op 03-11-2009

  Gefeliciteerd met je nieuwe online ik 🙂

 3. Rob Jacobs op 03-11-2009

  Bart,

  Ziet er prima uit, zou wel iets meer uitstraling willen zien dat je ’te huur’ bent. Tenminste daar ga ik vanuit.

  Rob

Reageer op dit artikel